Florida International Medical Expo (FIME) 2024

信截图_20240618080824

Jumao o le a faʻaalia le okesene concentrators ma meafaigaluega toe faʻaleleia i le 2024 Florida International Medical Expo (FIME)

Miami, FL - Iuni 19-21, 2024 - Jumao, Saina taʻutaʻua gaosi masini faʻafomaʻi, o le a auai i le lauiloa Florida International Medical Expo (FIME) 2024. O le mea na tupu, lea o le a faia i le Miami Beach Convention Center, o se palemia. fa'apotopotoina o foma'i fa'alesoifua maloloina, fa'atau oloa ma gaosi oloa mai le lalolagi atoa. Jumao o le a faʻaalia ana oloa aupito lata mai i faleoloa C74 ma W22, e aofia ai lona fuʻa 5L oxygen concentrator ma se faasologa o meafaigaluega toe faʻaleleia.

oloa autu

5ase 1
1
P50_1

I le avea ai o se kamupani faʻapitoa i le atinaʻeina ma le tuʻuina atu o masini faʻafomaʻi maualuga, ua tuuto Jumao i le faʻaleleia atili o le soifua maloloina ma le toe faʻaleleia mo gasegase i le salafa o le lalolagi. O le 5L okesene concentrator o se faʻailoga o le faʻaaliga a Jumao. E lelei ma mautu le gaosiga o le okesene gafatia e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o gasegase. E le gata i lea, o le a faʻalauiloa e le kamupani se faasologa o nofoa faʻataʻavalevale mama ma malosi ua fuafuaina e faʻafaigofie ai le gasegase ma le toe faʻaleleia.

O le C74 ma le W22 o lo'o mai le potu o Jumao, ma o la latou fa'aaliga matagofie e fa'amoemoe e tosina mai ai le to'atele o tagata auai. O le 'au fa'apolofesa a le kamupani o le a i ai i le lima e fa'alauiloa uiga fa'apitoa, tulaga fa'apitoa fa'apitoa ma fa'amoemoega tau maketi o ana oloa i tagata asiasi, fa'alauiloa talanoaga loloto ma mafai ona galulue fa'atasi ma foma'i soifua maloloina mai le salafa o le lalolagi.

O le FIME ose fa'avae taua e fa'alauiloa ai le galulue fa'ava-o-malo ma fefa'ataua'iga i totonu o pisinisi tau soifua maloloina. I le avea ai ma sui o le gaosiga o masini faʻafomaʻi a Saina, e faʻamoemoe Jumao e faʻaogaina lenei avanoa e faʻamalosia ai faiga faʻapaʻaga maketi faavaomalo, faʻalauteleina pisinisi i fafo, ma faʻaleleia le faʻalauiloaina o faʻailoga ma le faʻatauvaʻa maketi.

信截图_20240618081000

Fa'afanua Faleoloa

信截图_20240618081701
信截图_20240618081538

I le faʻaopoopoga i faʻataʻitaʻiga oloa ma felafolafoaiga felagolagomai, o le a auai malosi foi Jumao i faʻasalalauga faʻapisinisi ma semina faʻapolofesa na faia i le taimi o le faʻaaliga FIME. O le a faʻasoa e le kamupani tekonolosi fou ma aga i le tulaga o le toe faʻaleleia o fomaʻi, faʻatautaia fefaʻatauaʻiga loloto ma tagata tomai faʻapitoa, tagata atamamai ma tupulaga, ma suʻesuʻe le faʻafouina ma le faʻaogaina o meafaigaluega faʻafomaʻi.

O le auai o Jumao o le a aumaia ai le malosi fou ma le faʻamalosia i le lalolagi faʻafomaʻi faʻafomaʻi pisinisi ma tuʻuina atu i le FIME tagata auai i filifiliga eseese o oloa ma avanoa galulue faatasi. I le taimi atoa o le faʻaaliga, o le fale o Jumao e faʻamoemoe e avea ma taulaiga, e tosina mai ai le tele o tagata asiasi e o mai mo suʻesuʻega ma suʻesuʻega. Ua tuuto Jumao i le faʻaalia o le malosi ma le faʻafouina o le gaosiga o masini faʻafomaʻi a Saina faʻatasi ai ma tomai faʻapitoa ma oloa maualuga, ma saofagā i le atinaʻeina o le lalolagi faʻafomaʻi falemaʻi.

I le FIME 2024, e le gata na faʻaalia e Jumao oloa, ae na faʻaalia ai foi le malosi ma le malosi o le gaosiga o masini faʻafomaʻi a Saina, faʻapipiʻiina le malosi fou ma le malosi i totonu o le fanua faʻafomaʻi faavaomalo. A maeʻa le faʻaaliga, o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu e Jumao ia lava i suʻesuʻega oloa ma atinaʻe ma le faʻalauteleina o maketi, taumafai e tuʻuina atu oloa ma auaunaga faʻafomaʻi maualuga i tagata mamaʻi i le salafa o le lalolagi, ma saofagā i le alualu i luma o le soifua maloloina o le lalolagi ma le toe faʻaleleia.

信截图_20240618081020

Susu maia e asiasi i le fale o jumao!

1
信截图_20240618080854
信截图_20240618081823

Taimi meli: Iuni-18-2024