O le fa'afouga o nofoa fa'ata'avalevale o lo'o aga'i atu i se mataupu fou

I lenei vaitau o le tuliloaina o le lelei ma le mafanafana, ua mitamita Jumao e faʻalauiloa se nofoa faʻataʻavalevale fou e fetaui ma manaʻoga o taimi ma tagata faʻatau.

Fa'atekonolosi fa'atasi i le olaga, o le sa'olotoga e mafai ona maua:

Future Traveler e le gata o se faʻaleleia o felauaiga, ae o se faʻamatalaga foi o uiga i le olaga e le gata. Pe o le aga'i malie i luma, liliu fa'alelei, po'o le aloese mai fa'alavelave, o mea uma lava i ou tamatamai lima. Pe o e faimalaga i totonu o le taulaga pisi pe e te fiafia i le toʻafilemu o nuʻu i tua, e mafai ona e lagona le saolotoga ma le mafanafana e leʻi tupu muamua.

Fuafuaga atamai, faʻalelei ma faʻaleleia:

Fuafuaina ma le tagata faʻaoga i le mafaufau, o lenei nofoa faʻataʻavalevale e tuʻufaʻatasia se mamanu faʻapitoa ma faʻaleleia foliga e faʻamuamua le poto masani o ona tagata faʻaoga. I le fatu o le Jumao New Wheelchair s apili o lona mamanu ergonomic. So'o se pi'o ma fa'ata'amilo ua uma ona fa'ata'atia lelei ina ia mautinoa e mafai e tagata fa'aoga ona fa'atautaia o latou si'osi'omaga ma le faigofie ma le mautinoa. O le fa'atulagaina lelei o lima, tu'uvae, ma au e mafai ai ona tu'u fa'alenatura, fa'aitiitia le fa'alavelave ma fa'aleleia le fe'avea'i. O lenei gauai atu i auiliiliga e le na o le matagofie; e uiga i le faia o se nofoa fa'ata'avalevale e pei o se fa'aopoopoga o le tino o le tagata fa'aoga.

O le fa'amafanafanaga e sili ona maualuga, ma le Jumao Wheelchair e sili atu i lenei vaega ma ona nofoa fa'amanatu maualuga. E le pei o nofoa faʻataʻavalevale masani e masani ona faʻamuamua galuega nai lo le mafanafana, o le Jumao Wheelchair e faʻamautinoa o soʻo se tietiega o se mea manaia. O le foam manatua e fa'afetaui i le tino o le tagata fa'aoga, e tu'uina atu le lagolago i le mea e sili ona mana'omia ma fa'aitiitia ai le mamafa e mafai ona o'o atu ai i le fa'aletonu i le taimi umi e fa'aoga ai. O lenei vaega e sili ona aoga mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo faʻaalu se taimi tele i o latou nofoa faʻataʻavalevale, aua e faʻaleleia atili ai le tu ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le mamafa o le paʻu.

E le gata i lea, o le Future Walker e le na'o le fa'amafanafanaga; e fa'atatau i le fa'aleleia o le tulaga lelei o le olaga mo ona tagata fa'aoga. E ala i le tu'ufa'atasia o mea fa'apitoa ma le fa'ata'atiaga lelei, o lenei nofoa fa'ata'avalevale e fa'amalosia ai tagata ta'ito'atasi e fa'aoga atoatoa i o latou si'osi'omaga. E tusa lava pe faimalaga i auala pisi pe fiafia i se aso malolo i le paka, o le Future Walker e faʻamautinoa e mafai e tagata faʻaoga ona faia ma le mamalu ma le faigofie.

Tumau saogalemu ma agai i luma e aunoa ma se popole:

I le lalolagi televave i aso nei, o fofo feʻaveaʻi e pei o nofoa faʻataʻavalevale e taua mo le tele o tagata o loʻo sailia le tutoatasi ma le saolotoga. I Jumao Wheelchair, matou te malamalama o le saogalemu e sili ona taua. O la matou tautinoga i le tuʻuina atu o se poto masani e leai se popolega o loʻo atagia mai i a matou faiga saogalemu sili atu, ua mamanuina ina ia mautinoa e mafai e tagata faʻaoga ona faʻatautaia o latou siosiomaga ma le mautinoa.

O se tasi o vaega iloga o le nofoa fa'ata'avalevale Jumao o lona fa'aonaponei fa'aonaponei fa'alavelave fa'afuase'i fa'alavelave fa'afuase'i. O lenei tekonolosi fou e mafai ai e tagata fa'aoga ona taofi vave ma saogalemu i tulaga e le'i mafaufauina, e maua ai le filemu o le mafaufau pe oe i luga o se auala pisi pe folau i nofoaga tumutumu. O le mafai ona taofi vave e mafai ona faia uma le eseesega i le puipuia o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻamautinoa le saogalemu o le tagata faʻaoga.

E le gata i la matou fa'alavelave fa'afuase'i, matou te fa'amuamua le lelei o a matou pa'u. O pa'u sili ona lelei e taua tele mo le faatumauina o le mautu ma le malosi, aemaise lava i luga o luga ole eleele. O a matou nofoa faʻataʻavalevale ua faʻapipiʻiina i paʻu umi, faʻasaʻo e faʻaleleia ai le faʻatinoga ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o fale mafolafola, faʻatagaina tagata faʻaoga e agai i luma e aunoa ma le popole i le paʻia.

E le gata i lea, o le mamanu o le nofoa faʻataʻavalevale Jumao o loʻo faʻaogaina ai foliga faʻaoga-tagata e faʻaleleia ai le faigofie o le faʻaoga. Mai nofoa fetu'una'i i fa'atonuga fa'anatura, o itu uma e faia ma le saogalemu ma le mafanafana o le tagata fa'aoga. Matou te talitonu o le nofoa faʻataʻavalevale e le gata e tatau ona avea ma auala e feoai ai ae o se meafaigaluega foi e faʻamalosia ai tagata taʻitoʻatasi e ola i le olaga atoatoa.


Taimi meli: Oke-14-2024