O fea o iai le rehacare 2024?

REHACARE 2024 i Duesseldorf.

Folasaga

  • Aotelega o le Rehacare Exhibition

Rehacare Exhibition o se faʻaaliga faʻaletausaga e faʻaalia ai mea fou fou ma tekonolosi i le tulaga o le toe faʻaleleia ma le tausiga. E maua ai se fa'avae mo tagata fa'apolofesa fa'apolofesa e o mai fa'atasi ma fefa'asoa'i manatu, fa'apea fo'i ma tagata ta'ito'atasi e iai mana'oga fa'apitoa e su'e ni oloa fou ma auaunaga e mafai ona fa'aleleia atili ai o latou olaga.

O se tasi o mea taua o le faʻaaliga o le lautele o mea faʻaoga fesoasoani ma fesoasoani feʻaveaʻi o loʻo faʻaalia. Mai nofoa fa'ata'avalevale ma fesoasoani savali i masini feso'ota'iga ma suiga ile fale, o lo'o iai se mea mo tagata uma ile Rehacare. O nei oloa ua mamanuina e faʻaleleia ai le tutoʻatasi ma faʻalauteleina le faʻaogaina mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa.

  • O le a le mea e faʻamoemoeina mai le faʻaaliga

O le fa'aaliga o le toe fa'aleleia o lo'o lumana'i o se mea e sili ona fa'amoemoeina i totonu o le falema'i soifua maloloina. E mafai e tagata auai ona faʻamoemoe e vaʻai i mea fou fou ma tekinolosi i le toe faʻaleleia ma le tausiga. O lenei faʻaaliga e maua ai se faʻavae mo tagata tomai faʻapitoa i fesoʻotaʻiga, aʻoaʻo e uiga i oloa fou, ma tumau i le taimi nei i tulaga tau alamanuia.

O se tasi o manatu autu e teu i lou mafaufau pe a auai i le faʻaaliga o le toe faʻaleleia o le sau saunia ma sini ma faʻamoemoega patino. Pe o e saili e suʻe ni mea fou fesoasoani, faʻafesoʻotaʻi ma paʻaga faʻapitoa, pe naʻo le mauaina o le malamalama e uiga i le alualu i luma lata mai i le fanua, o le i ai o se fuafuaga manino o le a fesoasoani ia te oe e faʻaaoga lelei lou taimi i le mea na tupu.

I le faaopoopo atu i le suʻesuʻeina o le fale faʻaaliga, e mafai foi e tagata auai ona faʻaogaina semina eseese ma mafutaga faaleaoaoga na ofoina atu i le taimi atoa. O nei sauniga e maua ai faʻamatalaga taua mai tagata tomai faʻapitoa ma faʻatagaina mo talanoaga loloto i mataupu talafeagai.

O le a le Rehacare Exhibition?

  • Tala'aga ma talaaga o le fa'aaliga Rehacare

O le talafaasolopito o REHACARE e mafai ona toe maua i tua i Siamani. Ose fa'aaliga fa'avaomalo e faia i 'a'ai 'ese'ese i tausaga ta'itasi. O lenei faʻaaliga e le gata o loʻo faʻaalia ai mea fou faʻafomaʻi faʻafomaʻi ma toe faʻaleleia meafaigaluega fesoasoani, ae o loʻo tuʻuina atu ai foʻi oloa fou ma fofo faʻapitoa mo tagata gasegase toe faʻaleleia. O le sini a REHACARE o le faʻalauiloaina lea o le loloto o le tuʻufaʻatasia o tagata e iai manaʻoga faʻapitoa i totonu o sosaiete ma fesoasoani i tagata e iai manaʻoga faʻapitoa e faʻapipiʻi lelei i totonu o sosaiete e ala i le tuʻuina atu o se faʻasalalauga faʻapolofesa.

  • Autu autu ma mea taua o le faʻaaliga o le faʻaaliga Rehacare

O le fa'aaliga o le Rehacare o se fa'aaliga muamua lea e fa'aalia ai mea fou fou i le tulaga o le toe fa'aleleia ma le tausiga. O le fa'aaliga o lenei tausaga o lo'o fa'aalia ai le tele o oloa ma auaunaga ua fuafuaina e fa'aleleia atili ai le soifua manuia o tagata e iai mana'oga fa'apitoa. O se tasi o mea taua o le faʻaaliga o le taulaʻi i le faʻaogaina ma le faʻapipiʻiina, faʻatasi ai ma faʻaaliga faʻaalia oloa e fetaui ma le tele o manaʻoga. Mai fesoasoaniga fe'avea'i i mea fa'atekonolosi fesoasoani, o le fa'aaliga e ofoina atu se va'aiga atoatoa i le aga'i i luma lata mai o le alamanuia. E mafai e tagata auai ona fa'amoemoe e su'e ni fofo fa'apitoa e mafai ona faia ai se suiga moni i olaga o i latou e iai mana'oga fa'apitoa.

Aisea e te auai ai i le Fa'aaliga Rehacare?

  • Avanoa mo fesoʻotaʻiga ma le galulue faʻatasi
  • Avanoa i oloa ma auaunaga fou

Fa'afeiloa'i ile JUMAO BOOTH ile Rehacare

Toe fa'aleleia 2024

 

 

 

 


Taimi meli: Sep-10-2024